معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین گفت: استفاده از ظرفیت سمن‌های مردمی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مدارس استان آغاز شده است.
کد خبر: ۵۰۶۹۸۷
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۳ 11 October 2017
به گزارش تابناک قزوین به نقل از ایرنا، سید سعید شاهرخی سه شنبه شب در نشست شورای آموزش و پرورش استان قزوین افزود: شش سمن برای همکاری با آموزش و پرورش در سال جاری برای اجرای طرح تقسیم کار ملی مقابله با آسیبها در نظر گرفته شده است.
وی خاطرنشان کرد: دولت از سال گذشته رویکرد ویژه ای را برای کاهش و مقابله با آسیب های اجتماعی در مدارس اتخاذ کرده و اعتبارات لازم را برای اجرائی کردن آنها در نظر گرفته است .
وی اضافه کرد: مدیران آموزش و پرورش باید در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری در زمینه اهمیت کاهش آسیبهای اجتماعی، توجه بیشتری به مباحث آسیبهای اجتماعی در مدارس داشته باشند.
شاهرخی در خصوص طرح پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی که از سال گذشته به عنوان تقسیم کار ملی کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در مدارس آغاز شده، اظهار کرد: این طرح با همکاری وزارتخانه های آموزش و پرورش و کشور تدوین شده است.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین با تاکید بر ورود جدی دستگاه ها به موضوع کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی، خاطر نشان کرد: با اینکه وزارت کشور در این رابطه ورود کرده و اعتباراتی را در قالب تقسیم کار ملی در نظر گرفته، وبلی باید هم افزایی بین دستگاهها به وجود آید.
این مسئول اضافه کرد:مسئولان باید در برنامه های خود برای کاهش آسیب های اجتماعی علل و ریشه ها را هدف گذاری کنند و تا زمانی که توان خود را بر بهبود ظاهر آسیب ها صرف کنند به نتیجه مورد نظر دست پیدا نخواهند کرد.
وی یاد آور شد: آموزش و پرورش از جایگاه خاصی در جامعه برخوردار است چرا که نیمی از جامعه زیر پوشش آن قرار دارند بنابراین باید به آسیب های این بخش توجه جدی داشت.
شاهرخی با بیان اینکه دانش آموز مهمترین و اصلی ترین عنصر در نظام آموزش و پرورش است،افزود: یکسری از آسیب های اجتماعی سلامت روحی و روانی دانش آموزان را به خطر می اندازد که بر همین اساس می بایست این آسیب ها شناسایی و اقداماتی در خصوص کاهش و کنترل آنها در مدارس صورت گیرد.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری قزوین، توانمند سازی والدان، معلمان و دانش آموزان برالی مواجهه با آسیب های اجتماعی را از ضروریات عنوان کرد و یاد آور شد: آموزش مبارزه با اعتیاد در سال های قبل با جدیت دنبال شده است.

**کاهش آسیب های اجتماعی با سرمایه گذاری در آموزش و پرورش
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین نیز در این نشست خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری در آموزش و پرورش،کاهش آسیب های اجتماعی را به دنبال دارد.
مریم بیدخام افزود: پرداختن به موضوع آسیب‌های اجتماعی تنها مربوط به آموزش و پرورش نیست و سایر دستگاه های فرهنگی و همه آحاد جامعه و خانواده ها نیز در این زمینه مسئول هستند.
وی،هزینه کردن در آموزش و پرورش را سرمایه گذاری برای آینده دانست و اظهار کرد: برای جلوگیری از بروز آسیب ها اجتماعی در جامعه نیازمند برنامه‌ریزی نهادهای مرتبط با کودکان و نوجوانان و در راس آنها آموزش و پرورش هستیم چرا که این نهاد نقش و تاثیر زیادی در تربیت دانش‌آموزان دارد.
بیدخام تاکید کرد: بخشی از فعالیت های اداره کل اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین به دانش آموزان اختصاص دارد چرا که این قشر از اصلی ترین مخاطبان ما محسوب می شوند.
این مسئول در ادامه در خصوص مصوبات اجرا نشده شورای آموزش و پرورش قزوین گفت: تامین بودجه و اعتبار برای طرح های اجرا نشده ضروری است و از سوی دیگر باید شاهد انسداد بی سوادی در سطح استان باشیم.
وی در پایان گفت: باید مصوبه های آموزش و پرورش در هر نشست مورد بررسی قرار گیرد تا با انباشت مصوبه هایی که نیاز به رسیدگی دارند روبرو نباشیم.
استان قزوین دارای 230 هزار دانش آموز است که در 2 هزار و 200 مدرسه به تحصیل می پردازند.
به گفته مدیرکل آموزش و پرورش قزوین 15 تا 20 درصد دانش آموزان استان دارای مشکلات رفتاری هستند که برای حل آنها باید شاهد اجرای برنامه های فرهنگی بود.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار