علی شاپورزاده در گفتگو با تابناک قزوین با اعلام این خبر افزود : در حال حاضر 422 واحد مرغداری مرغ گوشتی با ظرفیت 10میلیون و 500 هزار قطعه در استان فعالیت دارند.
وی اظهار داشت : این واحدها ماهیانه 5 هزار و 200 تن گوشت مرغ تولید می کنند.
شاپورزاده تصریح کرد : سرانه مصرف گوشت مرغ در استان 25 کیلو گرم در سال است که این میزان مصرف بصورت ماهیانه 2هزار و 700 تن و سالیانه 32 هزار تن می باشد .
به گفته ی وی ؛ استان قزوین رتبه 13 در تولید گوشت مرغ را در کشور به خود اختصاص داده است.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد : پتانسیل و ظرفیت تولید مرغ مادر در استان یک میلیون و 600 هزار قطعه است .