معاون استاندار قم از بهره‌برداری ۱۸۱ پروژه و اشتغال هزار و ۱۰۰ نفر در هفته دولت در قم خبر داد.
کد خبر: ۶۴۷۵۹۱
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۱ 26 August 2018

به گزارش تابناک قم، مهرداد غضنفری اظهار داشت: در هفته دولت 181 پروژه به اعتبار 4 هزار و 710 میلیارد ریال و با اشتغال هزار و 100 نفر به بهره‌برداری می‌رسد، البته این تعداد پروژه تنها برای هفته دولت است و در سال جاری پروژه‌های دیگری را نیز در زمان‌های دیگر به بهره‌برداری می‌رسانیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم با اشاره به بودجه نه هزار میلیارد ریالی استان قم جهت تسهیل و رفع موانع تولید این استان در سال جاری گفت: برخی از استان‌ها که بزرگ‌تر از استان قم بود و جامعه هدف بیشتری نیز دارند رقمی کمتر از تسهیلات اعطایی به استان قم را دریافت می‌کنند و دلیل آن عملکرد مثبت استان قم در زمینهٔ حمایت از تولید ملی در سال گذشته بود و سبب شد تا سهم استان قم در سال جاری افزایش یابد.

وی با بیان اینکه برای تخصیص مناسب اعتبارات باید تمام توان خود را به کار بندیم، افزود: نخستین کار در این زمینه اطلاع‌رسانی مناسب از طریق دستگاه‌های مربوطه است تا در زمان محدودی که در اختیارداریم متقاضیان از این مسئله مطلع شوند و درخواست‌های خود جهت امر تولید را به ما اعلام کنند.

غضنفری تأکید کرد: نکته مهمی که باید به آن توجه کنیم این است که ما باید فرآیند درخواست و اعطای تسهیلات را تسریع کنیم و زمان کمتری صرف مراحل نام‌نویسی در سامانه و تشکیل و بررسی کمیته‌ها شد تا مراحل کمک‌رسانی به عرصه تولید در زمان کمتری انجام شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم با اشاره به اینکه از ستاد ملی تسهیل و رفع موانع اقتصادی درخواست کردیم اختیارات استان در تأمین اعتبارات حداکثر باشد تا فرآیند امر تولید تسریع یابد، ابراز کرد: اقدام دیگری که باید انجام دهیم این است که در زمان کوتاهی جلسه تأمین سهم دستگاه‌ها از بودجه ستاد تسهیل و رفع موانع اقتصادی با حضور مدیران اجرایی امور اقتصادی، مدیر دفاتر استانداری و دبیرخانه، تشکیل و بر اساس نیاز و عملکرد دستگاه‌ها سهم دستگاه‌ها مشخص شود، همچنین باید جلسه‌ای با حضور نماینده بانک‌ها تشکیل شود تا سهم بانک‌های عامل نیز مشخص شود.

وی خاطرنشان کرد: ما تا جایی که امکان دارد باید منابع مالی خود را به واحدهای موجود و نیمه‌تمام اختصاص دهیم و تا آن‌ها را تکمیل نکرده‌ایم از تخصیص بودجه به واحدهای جدید خودداری کنیم، زیرا ‌برخی از واحدهای موجود به علت عدم نقدینگی با مشکلاتی روبرو هستند و حل کردن مشکلات آن‌ها اهمیت زیادی برای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید دارد.

غضنفری در پایان تأکید کرد: کمیته نظارت باید با اطلاعات کاملی که از تسهیلات دریافتی واحدهای تولیدی دارد، روند تولید واحدهای تولیدی و اینکه تسهیلات در مسیری صحیح مصرف‌شده‌اند را بررسی کند.

منبع: تسنیم
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار