شیرین کننده های غیرمغذی بیش از ۶۰ سال است که وارد چرخه مواد خوراکی شده اند که بدون داشتن کالری موجب طعم شیرینی همانند ساکاروز (قند) می شوند.
کد خبر: ۷۹۳۰۰۴
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۴ 31 October 2019

تاثیر شیرین کننده های مصنوعی بر ریسک ابتلا به دیابت و چاقی

 «کاریسا بیکر اسمیت»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مریلند آمریکا، در این باره می گوید: «ما در مطالعه خود به بررسی تاثیر مواد شیرین کننده مصنوعی و خطر چاقی و دیابت نوع۲ بخصوص در کودکان پرداختیم.»

اکثر مطالعات کوتاه مدت قبلی نشان دادند استفاده از شیرین کننده های مصنوعی به جای قند ممکن است موجب کاهش وزن شود.

اما برخی مطالعات جدید نشان می دهند که بین مصرف شیرین کننده های مصنوعی و اضافه وزن رابطه وجود دارد. همچنین بین این نوع شیرین کننده ها و تغییر در اشتها و میکروبیوم های روده ارتباط وجود دارد که ممکن است بر میزان قندخون تاثیر گذاشته و منجر به سندروم متابولیک، مقاومت انسولین، دیابت، و اضافه وزن شود. البته این یافته ها هنوز قطعی نیستند.

محققان بر کنترل مصرف شیرین کننده های مصنوعی تاکید دارند.
منبع:مهر

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار