شیرزاد جمشیدی با بیان اینکه در سال ۹۸ با رشد ۴.۵ درصدی مصرف برق نسبت به سال ۹۷ مواجه بودیم، گفت: بیشترین سهم رشد مصرف در تعرفه صنعتی بود که نشان‌دهنده رونق تولید در بخش صنعت استان است که نسبت به سال ۹۷ شاهد رشد ۱۵ درصدی بودیم.
کد خبر: ۸۳۵۰۳۸
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۹ 30 March 2020
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه استان همدان به عنوان یکی از قطب‌های نیروگاه‌های خورشیدی در کشور به شمار می‌رود، گفت: ظرفیت نیروگاه تجدیدپذیر استان همدان به حدود ۶۰ مگاوات افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، جمشیدی با اشاره به عملکرد شاخص این شرکت طی سال ۹۸ اظهار کرد: یکی از شاخص‌های توزیع نیروی برق، کنترل و کاهش پیک بار برق است که در این راستا هر ساله برنامه‌های منسجمی پیش‌بینی و اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه پیک بار مصرف انرژی استان همدان در سال ۹۸ به ۶۹۴ مگاوات رسید، افزود: با توجه به اقدامات صورت گرفته این میزان نسبت به پیک بار سال ۹۷ که ۶۸۷ مگاوات بود یک درصد رشد داشت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به مشارکت و همراهی خوب مشترکین برق استان بیان کرد: توانستیم تابستان سال ۹۸ را بدون هیچ گونه خاموشی برنامه‌ریزی شده پشت سر بگذاریم.

وی با بیان اینکه در سال ۹۸ با رشد ۴.۵ درصدی مصرف برق نسبت به سال ۹۷ مواجه بودیم، گفت: بیشترین سهم رشد مصرف در تعرفه صنعتی بود که نشان‌دهنده رونق تولید در بخش صنعت استان است که نسبت به سال ۹۷ شاهد رشد ۱۵ درصدی بودیم.

جمشیدی با اشاره به اجرای طرح‌های تشویقی در تعرفه‌های مختلف عنوان کرد: در این زمینه ۵۶۸۵ مشترک در تعرفه‌های صنعتی، کشاورزی، ادارات، سایر مصارف و ایستگاه‌های CNG با این شرکت تفاهمنامه همکاری منعقد کردند.

وی ادامه داد: نتیجه این مشارکت و همکاری در مجموع موجب کاهش حدود ۱۰۲ مگاواتی دیماند در تعرفه‌های مختلف بود که مشترکین به ازای میزان مشارکت خود پاداش نیز دریافت کردند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: مبلغ پاداش و تخفیف در نظر گرفته شده برای مشترکین حدود سه میلیارد و ۴۵۰ هزار تومان برای مشترکین همکار بود که در قبوض برق آنان اعمال شد.

وی با اشاره به ظرفیت استان همدان در زمینه نصب نیروگاه خورشیدی اظهار کرد: استان همدان به عنوان یکی از قطب‌های نیروگاه‌های خورشیدی در کشور به شمار می‌رود و در حال حاضر نیز با احداث یک نیروگاه خورشیدی ۷ مگاواتی و یک نیروگاه ۶ مگاواتی CHP در سال ۹۸ و همچنین ۳۸۰ کیلوات نیروگاه خورشیدی تک مشترک توانستیم ظرفیت نیروگاه تجدیدپذیر استان را به حدود ۶۰ مگاوات افزایش دهیم.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، جمشیدی با اشاره به برنامه‌های سالجاری خاطرنشان کرد: امید است در صورت مهیا شدن شرایط در سال ۹۹ نیز حدود ۱۵.۶ مگاوات دیگر به ظرفیت تولید نیروگاه‌های تجدیدپذیر استان اضافه شود.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار