به گفته مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه سالانه بالغ بر 350 تن گوجه سبز و چغاله بادام به عنوان نوبرانه در این استان تولید میشود.
حمیدرضا جهانگیری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کرمانشاه، از گوجه سبز و چغاله بادام به عنوان نوبرانههای استان کرمانشاه یاد کرد و گفت: سالانه حدود 300 تن گوجه سبز و 50 تن چغاله بادام در این استان تولید میشود.
جهانگیری مجموع سطح باغاتی که گوجه سبز و چغاله بادام از آنها برداشت میشود را 70 هکتار عنوان کرد و گفت: از این میزان 50 هکتار آن زیر کشت گوجه سبز و 20 هکتار دیگر زیر کشت چغاله بادام است.
به گفته وی این دو محصول هر سال در مناطق گرمسیر و نیمه گرمسیر استان کرمانشاه به عنوان محصولات پیشرس و نوبرانه وارد بازار میشوند.
وی با بیان اینکه عمده گوجه سبز تولیدی در استان کرمانشاه با قیمت نسبتا بالا به تهران فرستاده میشود، گفت: بخشی از محصول تولیدی نیز در بازارهای محلی استان عرضه میشود.
جهانگیری قیمت نوبرانه گوجه سبز را هرکیلوگرم حدود 30 هزار تومان و چغاله بادام را نیز هر کیلوگرم بین 15 تا 20 هزار تومان اعلام کرد.
وی شهرستان سرپلذهاب را تولیدکننده عمده نوبرانههای استان کرمانشاه دانست و گفت: در شهرستانهای گیلانغرب، ثلاث باباجانی و دالاهو نیز تولید این محصولات را داریم.
به گفته جهانگیری برداشت گوجه سبز و چغاله بادام به عنوان محصول نوبرانه در استان کرمانشاه از نیمه فروردین ماه آغاز شده و حداکثر 20 روز ادامه مییابد.