به گزارش تابناک ایلام؛ هوشنگ نادری اظهار کرد : میزان سبوس آرد نان های حجیم ۱۲ درصد، تافتون و لواش ۱۵ درصد و بربری ۱۸ درصد است و ناظران اداره کل استاندارد و مرکز بهداشت بر روی میزان غنی سازی و سبوس گیری آرد نظارت مستمر دارند.
وی مطرح کرد : در همان محل کارخانه های تولیدی، به آرد مصرفی واحدهای نانوایی اسید فولیک (آهن) اضافه می شود.
وی ادامه داد : واحدهای نانوایی به طور مستمر توسط گروه های گشت مشترک شرکت غله و خدمات بازرگانی و مرکز بهداشت نظارت و پایش می شوند./ع
بیشتر بخوانید : |
فارس