مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان ایلام گفت :مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی با اشاره به ممنوعیت استفاده از ماده جوهر قند در واحدهای نانوایی بیان کرد: واحد‌های نانوایی اجازه استفاده از جوهر قند و جوش شیرین به علت مضر بودن این مواد برای سلامت مصرف کنندگان را ندارند.
کد خبر: ۱۰۷۰۸۷۲
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۵ 08 October 2022

 به گزارش تابناک ایلام؛ هوشنگ نادری  اظهار کرد : میزان سبوس آرد نان های حجیم ۱۲ درصد، تافتون و لواش ۱۵ درصد و بربری ۱۸ درصد است و ناظران اداره کل استاندارد و مرکز بهداشت بر روی میزان غنی سازی و سبوس گیری آرد نظارت مستمر دارند.

وی  مطرح کرد : در همان محل کارخانه های تولیدی، به آرد مصرفی واحد‌های نانوایی اسید فولیک (آهن) اضافه می شود. 

وی ادامه داد : واحدهای نانوایی به طور مستمر توسط گروه های گشت مشترک شرکت غله و خدمات بازرگانی و مرکز بهداشت نظارت و پایش می شوند./ع

 

بیشتر بخوانید :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فارس

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار