رئیس مؤسسه خانواده اسلامی و تربیت معنوی خاتم گفت: نخستین کنفرانس بین‌المللی خانواده و تربیت معنوی در راستای گسترش تبادلات علمی و بین‌المللی در حوزه خانواده، ۲۸ مهرماه در قم برگزار می‌شود.
کد خبر: ۱۰۷۱۶۰۶
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۴ 12 October 2022

به گزارش تابناک قم، سیدمحمدحسین چاوشیان، رئیس مؤسسه خانواده اسلامی و تربیت معنوی خاتم در نشست خبری اولین کنفرانس بین‌المللی خانواده و تربیت معنوی که امروز در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در قم برگزار شد، اظهار کرد: یکی از خروجی‌های تفاهم‌نامه مشترک پژوهشگاه حوزه و دانشگاه  و مؤسسه خاتم، این کنفرانس بود که در سال ۹۹ امضا شد. به‌دنبال این تفاهم‌نامه و در راستای عملیاتی‌سازی آن بنا شد کنفرانسی در سطح بین‌المللی با عنوان خانواده و تربیت معنوی برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه این کنفرانس افتخار بزرگی برای ام‌القرای جهان اسلام و تشیع است که در شهر مقدس قم برگزار می‌شود، ادامه داد: در طول این یک سال شاهد برگزاری بیش از ۴۰ پیش‌نشست‌ مختلف بودیم که به پنل‌های نهایی کنفرانس رسیدیم؛ یکی از نکات قابل توجه این کنفرانس استفاده از ظرفیت عظیم حوزوی و دانشگاهی است و ۶۰ استاد در رشته‌های مرتبط با اهداف همایش همکاری داشتند.

رئیس مؤسسه خانواده اسلامی و تربیت معنوی خاتم تصریح کرد: از امتیازات و نکات مهم این کنفرانس، همراهی بیش از ۲۰ مرکز علمی حوزوی و دانشگاهی به‌عنوان حامیان علمی و معنوی این کنفرانس است که دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه امام صادق(ع)، دانشگاه خوارزمی، دانشگاه تربیت‌مدرس، دانشگاه ادیان و مذاهب، دانشگاه اهل‌ بیت(ع)، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، سازمان نظام مشاوره و روان‌شناسی کشور، معاونت ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده، دانشگاه الزهرا(س)، دانشگاه مازندران، جامعة‌المصطفی(ص)، دانشگاه قرآن و حدیث، دفتر تبلیغات اسلامی، انجمن علمی تبلیغ و ارتباطات حوزه، انجمن علمی علوم اجتماعی حوزه، پژوهشکده زن و خانواده، پژوهشگاه علوم‌ انسانی و مطالعات فرهنگی، مؤسسه آموزش عالی حوزوی رفیعه المصطفی(ص) و برخی مراکز دیگر می‌توان نام برد.

چاوشیان اضافه کرد: این کنفرانس با مجوز ISC به شماره ۲۱۶۳۰-۰۱۲۱۰ و توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مؤسسه خانواده اسلامی و تربیت معنوی «خاتم» در تاریخ ۲۸ مهرماه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۸ در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه به همه شرکت‌کنندگان در روز کنفرانس گواهی معتبر اعطا می‌شود، یادآور شد: جمیله علم‌الهدی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سخنرانان اصلی این کنفرانس هستند.

چاوشیان گفت: پنل روانشناسی، رسانه و ارتباطات، علوم اجتماعی، فقه و حقوق، اخلاق و علوم تربیتی و پنل بین‌الملل از پنل‌های کنفرانس خانواده و تربیت معنوی هستند، در این کنفرانس از چهار قاره اروپا، آسیا، آفریقا و آمریکا سخنران داریم.

خانواده کانون انسان سازی و جامعه سازی است

در این نشست خبری همچنین مسعود جان‌بزرگی اظهار کرد: خانواده و تربیت معنوی با سیاست های بین المللی که قرار است دنیا را به مکانی برای مصرف تبدیل کند سازگار نیست.

وی ادامه داد: امروز وقتی یکی از اعضای خانواده از خانواده جدا می شود با تعارض هایی مواجه می‌شوند که این تعارض ها با عث ایجاد مشکلاتی می شود. جدا کردن اعضای خانواده از یکدیگر اغتشاشاتی را به وجود می آورد.

رئیس کنفرانس بین المللی خانواده و تربیت معنوی افزود: اغلب افراد مشهور که در دنیا خانواده درمان گر هستند این نگاه را دارند که وقتی خانواده را اصلاح کنیم مشکلات هم خود به خود حل خواهد شد.

وی افزود: خانواده سلامت محور است و هم موضوع خود درمان کننده مشکلات و هدایتگر نسل ها می باشد. آنقدر که در خانواده پرورش وجود دارد در هیچ جای دیگری نیست.

جان بزرگی با اشاره به اینکه اگر خانواده تضعیف شود مشکلات و آسیب ها شروع خواهد شد، گفت: جمع خانواده کانون انسان سازی و جامعه سازی است و کسانی که می خواهند در دنیا سود ببرند و کسانی که تفکر سرمایه داری و فراماسونی دارند به دنبال هدف قرار دادن کانون خانواده هستند تا مانع تحقق اهداف خانواده شوند.

وی اضافه کرد:کانون خانواده مادر می باشد وقتی مادر نباشد درواقع طراح خانواده نیست و دشمن می تواند اهداف خود را پیاده کند.

رئیس کنفرانس بین المللی خانواده و تربیت معنوی با اشاره به تربیت دینی و معنوی، گفت: در خصوص تربیت در دنیا بحث های بسیاری وجود دارد اما در خصوص تربیت معنوی بسیار کم صحبت شده است به این دلیل است که تربیت معنوی بسیاری از مشکلات را حل و از به وجود آمدن آنها جلوگیری می کند.

وی ابراز داشت:تربیت معنوی عامل وحدت ساز است. هدف تربیت معنوی حاکمیت عقلانی است که این موضوع با منافع خیلی ها سازگار نیست.

جان بزرگی ادامه داد: پرداختن به تربیت معنوی در کشور مورد غفلت قرار گرفته است و در دنیا هم به آن پرداخته نشده است. امروز باید به تربیت معنوی اهمیت بیشتری داده شود و بستر شروع آن هم باید از خانواده باشد.

وی اضافه کرد:تربیت معنویت خلاقیت را تحریک می کند و فرد از مصرف گرایی خارج می شود. تربیت معنوی نظم جو است و فرد مستقل بار می آید.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار