برداشت سیب زمینی از دو هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی زیرکشت این محصول در استان مرکزی آغاز شد.
کد خبر: ۱۰۷۲۶۴۵
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۲ 18 October 2022

به گزارش تابناک مرکزی، طاهری کارشناس جهادکشاورزی استان مرکزی دراین باره گفت: پیش بینی می‌شود از این اراضی بالغ بر ۹۳ هزار تن محصول سیب زمینی برداشت شود.وی میانگین تولید سیب زمینی در استان مرکزی را ۴۰ تن در هکتار عنوان کرد وافزود:این میزان تقریبا برابر میانگین کشوری است.او بابیان اینکه استان مرکزی جزو استان‌های پیشرو کشور در تولید سیب زمینی است یادآورشد: بیشترین سیب زمینی استان در شهرستان‌های اراک، فراهان، ساوه، شازند، خنداب و کمیجان تولید می‌شود.طاهری گفت: بالغ بر ۸۰ درصد مزارع سیب زمینی استان مرکزی مجهز به سیستم‌های نوین آبیاری است و اکثر ارقام مورد کشت سیب زمینی در استان به مصرف خوراکیو بعضی از ارقام که جنبه صنعتی دارند به مصرف صنایع تولیدی چیپس و برای مصرف سرخ کردنی می‌رسد.ذوالفقاری معاون فنی جهدکشاورزی شهرستان اراک هم سطح زیرکشت سیب زمینی در شهرستان را ۵۵۰ هکتار عنوان کرد و گفت: پیش بینی می‌شود از این میزان ۲۰ هزار تن محصول تولید شود.ذوالفقاری بهره گیری کشاورزان از توصیه‌های کارشناسان جهادکشاورزی، رعایت تاریخ کشت و رعایت اصول فنی، خاکورزی مناسب، استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری و عناصر ریزمغذی را دلیل افزایش محصول در واحد سطح دانست و افزود: حتی در برخی مزارع از میانگین عملکرد استانی بالاتر است.گفته می‌شود برداشت سیب زمینی در استان مرکزی بصورت نیمه مکانیزه است.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار