یک متخصص تغذیه به مردم و کسانیکه قصد چاق شدن ندارند توصیه کرد ضمن رعایت رژیم غذایی متعادل از نان سبوس دار استفاده کنند.
کد خبر: ۱۰۷۵۲۰۵
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۴ 03 November 2022


به گزارش تابناک مرکزی، دکتر حامد جعفری گفت: یکی از مواد غذایی مهم که در بخش غلات گنجانده شده نان است که افراد می‌توانند برای جلوگیری از افزایش وزن، نان را با آرد سبوس‌دار به جای نان سفید مورد توجه قرار دهند.وی افزود: به مردم توصیه می‌شود در رژیم غذایی خود تعادل در مصرف انواع گروه‌های غذایی را مورد توجه قرار دهند و از غذاهای متنوع در هر گروه استفاده کنند.وی تاکید کرد: تنظیم وزن دلیل اصلی ۷۰ درصد مراجعه‌کنندگان بزرگسال به متخصصان تغذیه است.مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: ۲۰ درصد مراجعان نیز کودکانی هستند که به علت عقب ماندگی در رشد و یا اضافه وزن به متخصصان تغذیه مراجعه و دستور غذایی و توصیه‌های تغذیه‌ای دریافت می‌کنند، همچنین ۱۰ درصد دیگر مراجعان هم افرادی هستند که به علت بیماری‌هایی نظیر دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی، کبدی و کلیوی برای دریافت برنامه رژیمی متناسب با بیماری خود تحت نظر متخصص تغذیه قرار می‌گیرند.وی اضافه کرد: انواع میوه و سبزیجات باید در فهرست غذایی مورد توجه قرار گیرد و استفاده از لبنیات کم چرب و گوشت کم چرب، گوشت سفید، روغن‌های مایع مفید نظیر زیتون نیز در برنامه غذایی گنجانده شود.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار