مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی گفت: طرح تحولی نان با هدف افزایش ارزش غذایی با عنوان سبوس دار کردن عرضه نان با آرد کامل در استان اجرا می شود.
کد خبر: ۱۰۹۲۸۶۵
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۴ 16 February 2023

 


به گزارش تابناک مرکزی، ملکی افزود: شورای احیای نان کامل در استان مرکزی تشکیل و احکام آن برای اعضا صادر شده است.
او گفت: در این طرح، نان‌های سبوس دار یا نان‌هایی که با آرد کامل به صورت عمومی در کل استان عرضه خواهد شد.
وی با بیان اینکه این طرح تاکنون در ۵۶ نانوایی استان مرکزی اجرا شده است گفت:برای عرضه این نان با قیمت مناسب این آرد با آرد یارانه‌ای مخلوط می‌شود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی اظهارداشت: امیدمی رود بتوانیم در مدت دو سال، ۳۰ درصد نانوایی‌های استان را مشمول اجرای این طرح کنیم.
وی ادامه دهد:این طرح از آغاز سال مطرح و بررسی شده، اما به صورت جدی و رسمی وارد مرحله جدیدی شده تا کار به صورت گسترده انجام شود.
او با اشاره به اینکه هدف بر این است که این طرح به صورت پیشگام در کشور مطرح شود افزود: اگر بتوانیم آرد‌هایی با سبوس کامل عرضه کنیم، مردم دچار بسیاری مشکلات از جمله مشکلات گوارشی نمی‌شوند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار