کارشناس ارشد تغذیه در البرز گفت: روغن حیوانی و کره عامل ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و چاقی شکمی در استان است.
کد خبر: ۱۱۳۰۹۹۶
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۴ 10 October 2023
به گزارش «تابناک البرز» مرضیه خلیلی گفت: استفاده از روغن مایع، جامد و گیاهی واحد مشابهی دارند، یعنی نباید تصور کرد با استفاده از یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، کالری کمتری استفاده می‌شود.
کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به اینکه انواع روغن‌ها کالری برابری دارند، افزود: روغن‌هایی که پایه حیوانی دارند مانند روغن کرمانشاهی یا کره محلی سرشار از کلسترول هستند و مصرف آنها می‌تواند کلسترول بدن را بالا ببرد.
وی استفاده از روغن‌های مذکور عامل ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و چاقی شکمی در البرز دانست و اظهار داشت: مصرف زیاد روغن آفتابگردان و ذرت به دلیل آنکه امگا ٣ ندارند و دارای امگا ۶ بالایی هستند توصیه نمی‌شود و باید آن را محدود کرد.
خلیلی تصریح کرد: باید برای پخت‌و‌پز و سالاد از روغن زیتون و کنجد و سرخ کردن از روغن‌های سرخ کردنی استفاده کرد چرا که درجه بالای حرارت را تحمل خواهد کرد، البته کالری روغن‌ها برابر است و حتی روغن کنجد هم باید محدود کرد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار