کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: شیرینی های خشک و کم کالری چون نان برنجی و نخودچی برای پذیرایی در ایام عید نوروز مناسب تر است.
کد خبر: ۱۴۳۷۸
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۱ 16 March 2015
توصیه کارشناسان بر مصرف شیرینی کم کالری در عیدبه زارش تابناک یزد، مرجان السادات آثاری افزود: مصرف زیاد شیرینی برای بدن عوارض منفی زیادی بدنبال دارد.
وی با بیان اینکه همچنین شیرینی های تر از انواع روغن ها و چربی های جامد اشباع حاوی اسیدهای چرب است و موجب افزایش چربی خون می شود اظهار کرد: بنابراین مصرف این شیرینی به ویژه برای بیماران قلبی و عروقی و افرادی که چربی خون بالا دارند مضر است.
این کارشناس گفت: پسته، بادام، فندق و تخمه حاوی روغن های غیر اشباع برای سلامت بدن مفید هستند البته باید هنگام مصرف آن ها به میزان کالری این مواد غذایی توجه کرد.
به گزارش ایرنا، وی توصیه کرد: افرادی که در معرض چاقی هستند، یا به دیابت، فشارخون و بیماری های قلبی مبتلا هستند باید با احتیاط بیشتری از این گروه، مصرف کنند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار