رئیس هیات مدیره سراسری مرغداران کشور گفت که هم اکنون 60 درصد از تجهیزات و فضای مرغداری های کشورفرسوده است.
کد خبر: ۲۲۹۹۷۴
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۵ 15 May 2016

به گزارش تابناک مازندران، عطاء الله حسن زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگارایرنا قدمت این مرغداری ها و تجهیزاتشان را بین 20 تا 25 سال اعلام کرد.

وی افزود : فرسودگی فضای مرغداری های کشور باعث تحمیل هزینه مازاد 30 تا 40 درصدی به مرغداران شده است.
وی سنتی بودن واحدهای تولیدی ومصرف بالای سوخت را از دیگر مشکلات صنعت مرغداری و لزوم نوسازی این واحدها برشمرد.
رئیس هیات مدیره سراسری مرغداران کشور اضافه کرد : با نوسازی و بازسازی مرغداری های فرسوده حداقل 30 درصد قیمت تمام شده هرکیلوگرم مرغ کاهش خواهد یافت و مرغداران به راحتی می توانند محصول خود را به خارج صادر کنند.
25 هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز برای نوسازی مرغداری ها
حسن زاده گفت که برای نوسازی و بازسازی مرغداری های فرسوده در سطح کشورحدود 25 هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.
وی پیشنهاد کرد تا دولت در یک برنامه پنج ساله برای کاهش هزینه های تمام شده بر صنعت مرغداری این اعتبار را در اختیار مرغداران قرار دهد.
به گفته وی هم اکنون در سطح کشور24 هزار واحد مرغداری سرپاست که 700 هزار نفر در زنجیره تولید مرغ اشتغال دارند.
رئیس هیات مدیره سراسری مرغداران کشور گفت که سالانه 2میلیون تن گوشت مرغ تولید می شود که با سرانه تقریبا هر نفر 25 کیلوگرم حدود 200 تا 300 هزار تن تولید مازاد گوشت مرغ درکشور وجود دارد.
حسن زاده افزود : با نوسازی مرغداری های فرسوده در کشور و کاهش هزینه 30 درصدی، با کیفی سازی تولید مرغ , صادرات گوشت مرغ به خارج از کشور اسان شود.
به اعتقاد رئیس هیات مدیره سراسری مرغداران کشورکمک نکردن دولت در تامین اعتبار مورد نیاز برای بازسازی و نوسازی مرغداری های کشور با روند نوسان قیمت موجود بازار، در آینده نزدیک این صنعت رو به ورشکستگی خواهد رفت.
وی قیمت نهایی تولید مرغ را 50 هزار ریال در هر کیلوگرم اعلام کرد و گفت که هم اکنون قیمت هر کیلوگرم مرغ درب مرغداری ها 40 تا 42 هزار ریال است.
در سطح کشور 24 هزار واحد مرغداری فعالیت دارند که در هر دوره 360 میلیون قطعه مرغ در این واحد ها تولید می شود و هر مرغداری به طور میانگین در سال سه تا چهار دوره تولید مرغ را انجام می دهد.
در مازندران حدود یک هزار و 500 مرغداری وجود دارد که سالانه 10 درصد نیاز گوشت مرغ کشور در این واحدهای استانی تولید می شود.
مرغداران این استان بر این باورند که مازندران ظرفیت تامین 30 تا 40 درصد از نیاز کشور به گوشت مرغ را دارد.

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار