مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به میزان تولید گوشت مرغ در استان گفت: سالانه حدود ۱۲۰ هزار تن مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود.
کد خبر: ۲۴۳۰۶۵
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۳ 09 June 2016

به گزارش تابناك رضوي، جواد ایزدیان با بيان اين مطلب، اظهار كرد: با توجه به اینکه هم اکنون بسیاری از مرغداری‌ها از نژادهای ویژه‌ای استفاده می‌کنند که در طول 40 روز به اندازه دلخواه می‌ رسد می‌توان گفت که خراسان رضوی به سمت تولید مرغ سایز حرکت کرده است.

وی با اشاره به میزان وزنی که باید مرغ داشته باشد، خاطرنشان کرد: مرغی که بین 1200 تا 1400 گرم وزن داشته باشد بهترین کیفیت گوشت را دارد.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به میزان تولید گوشت مرغ در خراسان رضوی، اظهار داشت: سالانه حدود 120 هزار تن مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود.

ایزدیان گفت: البته میزان ظرفیت تولید مرغداریهای خراسان رضوی حدود 152 هزار تن است که به دلایل مربوط به بازار این میزان تولید انجام نمی‌شود.

وی با بیان اینکه در خراسان رضوی سرانه مصرف مرغ برای هر فرد 25 کیلوگرم در سال بیان شده است، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون میزان مصرف هر فرد حدود 20 کیلوگرم است.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در ارتباط با میزان تجهیزات مرغداران این استان، بیان کرد: عمده تولیدکنندگان مرغ در خراسان رضوی خود را با وضعیت روز وقف داده‌اند و تنها مشکلی که وجود دارد در حوزه بازار بوده که باید برای آنها برنامه‌ریزی شود.

منبع: تسنيم

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار