به گزارش تابناك رضوي، معمولا هنگام افطاری غذاهای لذیذ و چرب به همراه آب میوه های شیرین می تواند بسیار هوس انگیز باشد اما بعد از خوردن این غذاها سوء هاضمه به روزه گیران دست می دهد، و مجبورند داروهای ضد اسید استفاده کنند.
کارشناسان تغذیه بارها توصیه می کنند که در طول ماه
مبارک غذاهایی را مصرف کنیم که به مقدار کافی کالری و مواد غذایی داشته باشند و
تمامی رده های غذایی را در بر بگیرند، مانند غلات، میوه ها، سبزیجات، پروتئین و
لبنیات. در این ماه باید به مقدار زیاد آب بنوشید و از اشعه آفتاب و درجه حرارت
بالا پرهیز کنید.
برای کاهش مشکلات سوء هاضمه در ماه مبارک، سایت «بولد اسکای» 3 توصیه غذایی را
مطرح کرده که می تواند باعث روزه سالم و بدون دردسر برای شما شود:
1. از غذاهای سبک برای افطار استفاده کنید، و غذاهای چرب و پر ادویه نخورید.
2. حداقل دو وعده غذا را اختصاص به سبزیجات و میوه ها بدهید، تا بدن شما مواد
غذایی لازم را جذب کند. برای این کار از میوه ها و سبزیجات آبدار استفاده کنید.
3. از غذاهای پروتئینی و هیدروکربوردار برای سحری استفاده کنید. این غذاها در طول
روز به شما احساس پری و سیری بیشتری می دهند. لبینات، بادام، جو و حبوبات برای
سحری بسیار خوب هستند.
منبع: جام جم