معاون دامی جهاد کشاورزی گیلان:
وی با اشاره به اینکه در گیلان تولید مرغ مادر و نیمچه‌های گوشتی و تخم‌گذار تولید می‌شود، افزود: با توجه به شرایط آب و هوا و نیروی کارشناسی، گیلان در امر پرورش طیور رشد چشمگیری در کشور دارد. بنیادی به مدیریت طیور اشاره کرد و یادآور شد: تولید طیور وابستگی شدیدی به اداره‌ها دارد و تمام فعالیت‌ها در پرورش طیور به مسئولان مربوطه واگذار شده است.
کد خبر: ۴۰۷۹
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۰ 10 February 2015
ایرج بنیادی صبح امروز در مراسم افتتاح طرح پرورشی مرغ گوشتی 20 هزار قطعه‌ای پره‌سر این شهرستان اظهار کرد: کشاورزی یکی از مهم‌ترین بخش‌های گیلان بوده و پرورش طیور از اولویت خوبی در استان برخوردار است.  معاون دامی جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه ایران قبل از انقلاب کشور وابسته به کشورهای خارجی بود، افزود: با پیروزی انقلاب و تلاش‌هایی برای راه‌اندازی حلقه‌های پرورش طیور انجام شده است.  

وی با اشاره به اینکه در گیلان تولید مرغ مادر و نیمچه‌های گوشتی و تخم‌گذار تولید می‌شود، افزود: با توجه به شرایط آب و هوا و نیروی کارشناسی، گیلان در امر پرورش طیور رشد چشمگیری در کشور دارد. بنیادی به مدیریت طیور اشاره کرد و یادآور شد: تولید طیور وابستگی شدیدی به اداره‌ها دارد و تمام فعالیت‌ها در پرورش طیور به مسئولان مربوطه واگذار شده است.  

وی از تولیدکنندگان طیور خواست تا اتحادیه‌های قوی را به وجود آورند و اتحادیه‌ها مدیریت تولید را افزایش دهند و گفت: افزایش قیمت به گونه‌ای که این قیمت شامل تولیدکنندگان نشود و عدم مدیریت آن موجب آسیب برای تولیدکنندگان می‌شود. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان به تولید مطلوب این استان در تولید گوشت اشاره کرد و یادآور شد: 120 هزار تن گوشت در گیلان که تولید می‌شود که 60 هزار تن مصرف داخل استان و 60 هزار تن به دیگر استان‌ها ارسال می‌شود.

وی درباره صادرات مرغ در گیلان خاطرنشان کرد: در کشور مجوز صادرات مرغ انجام شده تا تولیدکنندگان بتوانند مرغ استاندارد بین‌المللی تولید کرده و به خارج از کشور صادر کنند.  فرماندار رضوانشهر نیز در مراسم مذکور اظهار کرد: امروز پرداختن به تولید از فعالیت‌های عمرانی مهم‌تر است، زیرا تولید می‌تواند زمینه خوبی برای اشتغال جوانان باشد.  حمیدرضا امام‌پناهی با بیان اینکه رضوانشهر دارای 18 مرغداری گوشتی فعال است که سالانه 4 هزار تن گوشت سفید تولید می‌کند، گفت: میانگین اشتغال در این حوزه 55 نفر است.  

وی به تولید مرغ گوشتی 3 مرغداری و تولید گوشت بوقلمون و شترمرغ فعال در رضوانشهر اشاره کرد و یادآور شد: تولیدکنندگان باید با مدیریت در تولید بتوانند در بخش صادرات نیز نقش فعالی داشته باشند.
منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار