جام جم آنلاین: چوپان‌ها برای اینکه غذای مقوی و در عین حال فوری درست کنند، دستورالعمل خاص خود را دارند که باید آن را بچشید و قضاوت کنید!
کد خبر: ۵۶۶۴۷۸
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۶:۲۹ 27 March 2018

به گزارش «تابناک یزد»؛ احمد بحری، محیط بان قمی که در شبکه‌های اجتماعی نیز فعال است در صفحه اینستاگرام خود یک غذای مقوی و در عین حال فوری مخصوص روستائیان و چوپان‌ها معرفی کرده است.

«امیدوارم دوستان گیاهخوار اعتراض نکنند که باز دارم تبلیغ گوشتخواری می‌کنم.

بهرحال باید از حواشی کار هم برایتان بگویم تا کمی اطلاعاتتون افزایش پیدا کنه.

چوپان‌ها برای اینکه غذای مقوی و در عین حال فوری درست کنند، گوشت و چربی یک گوسفند یا بز را خرد کرده و یکجا می‌پزند و در ظرفی می‌ریزند و می‌گذارند کنار.

البته در پائیز و زمستان که هوا سرد است

بعد هر وقت که بخواهند تکه‌ای از آنرا برمی‌دارند و سرد-سرد می‌خورند یا در آبگوشت می‌ریزند.

اسمش قورمه است.

در منطقه شما به این نوع غذا چه می‌گوئید؟!»

غذای دوپینگی چوپان‌ها +عکس

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار