کد خبر: ۹۷۹۶۸
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۱ 20 September 2015
تابناک بوشهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: در پنج سال گذاشته استان بوشهر رشد فزاینده ای در فعالیت های قرآنی داشته و همواره در این عرصه پیشگام است.

امام جمعه بوشهر :استان بوشهر به قطب قرآنی در حوزه خلیج فارس تبدیل شود
آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری روز یکشنبه در شورای هماهنگی و گسترش فعالیت های قرآنی استان بوشهر گفت: با وجود پیشگام بودن استان بوشهر ولی باز هم تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم و همین امر تلاش بیشتری را برای ترویج فعالیت های قرآنی می طلبد.

وی ادامه داد: بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی رویکرد بازگشت به قرآن ایجاد شده است و نمود این رویکرد در استان بوشهر نیز بخوبی قابل مشاهده است.

امام جمعه بوشهر اضافه کرد: رویکرد عینی این بازگشت به قرآن در استان بوشهر تا جایی است که با توسعه کانون ها و موسسه های قرآنی این استان در سه سال گذشته رتبه های قرآنی ارزشمندی برای استان بوشهر بدست آمده است.

صفایی بوشهری با تاکید بر تلاش برای تبدیل استان بوشهر به قطب قرآنی در حوزه خلیج فارس اضافه کرد: بصیرت، همدلی، وفاق موجود در استان بوشهر از نتیجه های نهادینه شدن آموزه های قرآنی در این استان به شمار می رود.

وی تصریح کرد: اینکه قرآن در استان بوشهر نهادینه شده نتیجه عملکرد مسوولان این استان به آموزه های قرآنی است.

صفایی بوشهر تاکید کرد: لحاظ کردن آموزه های نظری و رفتاری برای دانش آموزان در زمینه هایی چون تکریم پدر و مادر، حفظ محیط زیست و حفظ حقوق شهروندی نیز می تواند تاثیر زیادی در رشد و ارتقا جایگاه دانش آموزان داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر در ادامه با اشاره به 16 اسفند روز قرآنی استان بوشهر یادآور شد: کارگروه طرح تدوین سند چشم انداز فعالیت های قرآنی استان بوشهر برای 50 ساله آینده تشکیل شده است.

وی اضافه کرد: مقطع نخست این چشم انداز 50 ساله افق 1404 است که باید در زمینه پژوهش و تحقیقات قرآنی و زندگی براساس قرآن باشد.

صفایی بوشهری عنوان کرد: دستگاه های عضو شورای هماهنگی و ترویج فعالیت های قرآنی برای برگزاری هر چه باشکوه تر روز قرآنی بوشهر باید برنامه های پیشنهادی خود را به این شورا ارایه دهند.

امام جمعه بوشهر گفت: سال گذشته نماینده رهبری در اوقاف با پیشنهاد تاسیس دانشکده قرآنی در استان بوشهر موافقت خود را اعلام داشته است که با به نتیجه رسیدن این مهم باید مکان مورد نیاز آن پیش بینی شود.

وی ادامه داد: در موضوع فعالیت های قرآنی تنها نباید به تعداد حافظان و قاریان بسنده کنیم بلکه تلاش برای قرآنی شدن زندگی مردم باید بطور جدی پیگیری شود.

صفایی بوشهری با تاکید بر ضرورت افزایش بودجه فعلیت های قرآنی توسط دولت نیز یادآور شد: کانون ها و موسسه های قرآنی برای تامین بخشی از هزینه فعالیت های خود در حوزه های سخت افزاری و نرم افزاری از یک سوم سهم امام استفاده کنند.

استاندار بوشهر:فرهنگ استان بوشهر باید قرآنی باشد
استاندار بوشهر نیز در این نشست گفت: فرهنگ استان بوشهر باید قرآنی باشد تا بتوانیم از این طریق در توسعه فرهنگ برتر این استان گام برداریم.

مصطفی سالاری یادآور شد: استان بوشهر در چند سال گذشته بعنوان استان ممتاز کشور در فعالیت های قرآنی مطرح شده و باید برای حفظ این جایگاه دستگاه های مرتبط نهایت تلاش خود را بکار گیرند.

مدیر حوزه های علمیه استان بوشهر:100 مبلغ قرآنی تمام وقت داریم
مدیر حوزه های علمیه استان بوشهر نیز گفت: در شرایط کنونی نیازمند پژوهش و تحقیق های قرآنی هستیم تا از این راه بتوانیم سبک زندگی اسلامی را نهادینه کنیم.

حجت الاسلام رضا خدری یادآور شد: هم اکنون در حوزه های علمیه استان بوشهر 100 مبلغ قرآنی تمام وقت داریم که در طول هفته کلاس های قرآنی متفاوتی را برگزار می کنند.

وی با تاکید بر تلاش صدا و سیما برای نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی افزود: 650 طلبه در حوزه های علمیه استان بوشهر وجود دارند که در پایان هفته کارهای فرهنگی مسجدهای محل دیار خود را عهده دار هستند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر:تقسیم عادلانه بودجه یک  امتیاز است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر نیز یادآور شد: قرار گرفتن استان بوشهر در جمع استان های برتر در زمینه فعالیت های قرآنی ملزم به برگزاری نشست ماهانه شورای هماهنگی و گسترش فعالیت های قرآنی و پیگیری مصوبه های آن است.

حمیده ماحوزی ادامه داد: تقسیم عادلانه بودجه این شورا و حضور استاندار و نماینده ولی فقیه از جمله امتیازهای بزرگ برای قرار گرفتن در جمع استان های برتر قرآنی در سطح کشور است.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار