هفتمین همایش حضرت سید العابدین (ع) همزمان با افتتاح ساختمان موسسه علمی و فرهنگی اندیشه‌های اسلامی با حضور روحانیان، علما، اندیشمندان و محققان و همچنین چند تَن از مسئولان استان هرمزگان به‌صورت مجازی در قم برگزار شد.
کد خبر: ۹۸۳۷۲۸
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲ 05 August 2021

به گزارش تابناک قم، رئیس مرکز تخصصی صحیفه سجادیه در ابتدای این برنامه اظهار داشت: کنگره بین‌المللی امام سجاد(ع) هرساله با کمک علاقه‌مندان به امام چهارم شیعیان(ع) با رویکرد بین‌المللی برگزار می ‎شود، راه‌اندازی مرکز تخصصی اندیشه‌های اسلامی سجادیه در قم نقطه عطفی در مسیر توسعه و پیشرفت همه جانبه فرهنگ و اندیشه سجادی خواهد بود.

حجت الاسلام محمد صادق کفیل اضافه کرد: مشاهده شده است که در برخی کلیساها و معابد در نقاط مختلف جهان و در سایر قاره‌ها برای انجام مراسم عبادی از متن صریح صحیفه سجادیه بهره گرفته می‌شود که این نشان دهنده پیوند عمیق فطرت بشری با معارف دینی اسلام است.

رییس مرکز صحیفه سجادیه با اشاره به مضامین بلند و تاثیرگذار صحیفه سجادیه در راستای توسعه فرهنگ اسلامی افزود: ضروری است برای پیوند هر چه بیشتر جامعه بشری با کتاب شریف صحیفه سجادیه تلاش کرد و این منبع بزرگ، غنی و ارزشمند را از غربت نجات داد.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان نیز در ادامه این برنامه بیان داشت: دوران امام سجاد(ع) دورانی استثنایی از نظر کمبود نیروی انسانی و کمبود معنویت در جامعه بود.

حجت الاسلام محمد عبادی زاده، کادرسازی برای جامعه اسلامی را یکی از مهم‌ترین مسائل قابل توجه برشمرد و گفت: یکی از ضروری‌ترین مسائلی که جامعه امروز به آن نیاز دارد ساختن کادر مجرب و مومن است که بتواند جامعه‌سازی کند و زمینه را برای توسعه تمدن اسلامی فراهم سازد.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان گفت: امام سجاد(ع) بعد از شهادت امام حسین(ع) در مواجهه با شرایط خاص دوران خود برای جبران محدودیت نیروی انسانی و کمبود معنویت در جامعه، در ابتدا شروع به جامعه سازی کرد و تربیت انسان‌ها را در پیش گرفت.

عبادی‌زاده ادامه داد: در پی جریان یافتن روند پرورش نیروی انسانی و توسعه معنویت در جامعه توسط امام سجاد(ع)، مردم جامعه نیز آرام و پیوسته به خط اهل‌بیت‌(ع) پیوستند و امام باقر(ع) نیز نهضت علمی خود را با همان نیروهای تربیت یافته توسط امام سجاد(ع) شروع کرد.

وی اضافه کرد: امام سجاد معارف منطبق با فطرت بشر را در قالب دعا به جان مردم می‌نوشاند و به این شیوه مردم تشنه حق و حقیقت به سوی معنویت کشیده می‌شدند و حقیقت اهل‌بیت(ع) را می‌شناختند.

وی تصریح کرد: ضروری است همه نهادها، دستگاه‌ها، محققان و متفکران از حرکتی که موسسه علمی و فرهنگی اندیشه‌های اسلامی سجادیه آغازگر آن بوده است حمایت کرده و به این وسیله برای معرفی بهتر اسلام به جهانیان گام بردارند.

استاندار هرمزگان نیز در ادامه این برنامه خاطرنشان کرد: راه اندازی موسسه علمی و فرهنگی اندیشه‌های اسلامی سجادیه گامی در راستای توسعه معرفت شناسی و شناخت دقیق‌تر امام سجاد(ع) است و سبب می‌شود از گنجینه بی‌نظیر صحیفه سجادیه بیشتر بهره جست.

فریدون همتی افزود: مضامین صحیفه سجادیه اوج ارتباط‌گیری انسان با خدا است و جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری به این مضامین نیازمند است.

استاندار هرمزگان ضمن تشکر از دست‌اندرکاران راه‌اندازی این موسسه یادآور شد: امید است صحیفه سجادیه و فرهنگ سجادی روز به روز در جهان اسلام و به دنبال آن در کل جهان توسعه یابد و به این ترتیب جامعه بشریت از معارف اهل بیت(ع) سیراب شود.

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار