استاندار در نشست بررسی نحوه همکاری بسیج در اجرای سند تدبیر توسعه استان مطرح کرد:

الگوی مدیریتی دفاع مقدس و مدیریت جهادی را ضرورت انجام کارهای بزرگ است/حل مشکل اشتغال نیازمند حرکت جهادی و بسیجی است

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه الگوی مدیریتی دفاع مقدس و مدیریت جهادی را ضرورت انجام کارهای بزرگ و گذر از مشکلات جاری کشور عنوان کرد و گفت: ما در بخش‌های مختلف استان این الگو را به کار گرفته‌ایم و موفقیت‌های بزرگ استان مدیون این رویکرد بوده است.
کد خبر: ۱۰۸۳۱۵
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۴ 08 October 2015
راهکارهای همکاری بسیج سازندگی در اجرای طرح‌های توسعه به ویژه در جهت تحقق اهداف سند تدبیر توسعه استان و اقتصاد مقاومتی در نشستی با حضور مسوولان ارشد استانداری آذربایجان شرقی و مسوولان سپاه و بسیج بررسی شد.

در این نشست پس از تشریح و تبیین اهداف، برنامه‌ها و پروژه‌های سند تدبیر توسعه استان، نحوه همکاری سازمان بسیج سازندگی و استفاده از ظرفیت‌های بسیج در راستای اجرایی شدن این سند و تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

استاندار آذربایجان شرقی در این نشست عمل به دستورهای رهبر معظم انقلاب مبنی بر اقتصاد مقاومتی را تکلیف شرعی همه مسوولان دانست و با اشاره به اقدامات انجام یافته در این راستا در استان، گفت: اصول و چارچوب سند تدبیر توسعه استان مبتنی بر اقتصاد مقاومتی است.

دکتر اسماعیل جبارزاده با بیان این که سند تدبیر توسعه حاصل یک سال مطالعه کارشناسان، اساتید دانشگاهی، مدیران و فعالان بخش خصوصی است، افزود: سند به جای آرمان‌گرایی، بر اساس واقعیت‌ها و پتانسیل‌های استان تنظیم شده است، چرا که برنامه‌های توسعه کشور به دلیل عدم توجه به منابع و امکانات عملا قابلیت اجرایی شدن نداشت.

وی با اشاره به این که سند تدبیر توسعه استان با روش هسته‌های کلیدی تدوین شده است، افزود: این روش از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور به عنوان الگوی برنامه‌ریزی در برنامه ششم توسعه قرار گرفت و کارشناسان ما با حضور در تمام استان‌ها این روش را به کارشناسان برنامه‌ریزی آموزش دادند.

جبارزاده اضافه کرد: خوشحالیم که با تدوین این برنامه توانستیم به عنوان اولین استان در جهت عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی قدم برداریم.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه الگوی مدیریتی دفاع مقدس و مدیریت جهادی را ضرورت انجام کارهای بزرگ و گذر از مشکلات جاری کشور عنوان کرد و گفت: ما در بخش‌های مختلف استان این الگو را به کار گرفته‌ایم و موفقیت‌های بزرگ استان مدیون این رویکرد بوده است.

وی با اشاره به این که ایجاد اشتغال از اهداف مدیریت استان است، گفت: حل مشکل اشتغال نیازمند حرکت جهادی و بسیجی است و سازمان بسیج در این راستا می‌تواند کمک بزرگی برای دولت باشد.

جبارزاده با اشاره به محوریت بحث اشتغال در سند تدبیر توسعه استان، خاطرنشان کرد: امیدواریم با کمک بسیج و استفاده از ظرفیت‌های این نهاد انقلابی، برنامع جامعی در راستای ایجاد اشتغال و اقتصاد مقاومتی تهیه کنیم و نهضت اشتغال را به راه بیندازیم.

وی با اشاره به وجود 102 هزار واحد صنفی تک‌کارفرما در استان، گفت: به دنبال اخذ مجوزهای خاصی از دولت در خصوص به‌کارگیری سیستم استاد و شاگردی در این واحدها هستیم و بسیج هم می‌تواند در این راستا ایفای نقش کند.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین به بحث احیای دریاچه ارومیه اشاره کرد و گفت: برای احیای این دریاچه، روش‌های اداری و روزمره جواب نمی‌دهد و ما باید از ظرفیت‌های مردمی و بسیج استفاده کنیم.

وی افزود: در راستای احیای دریاچه ارومیه باید اصلاح روش آبیاری و پوشش انهار در پنج هزار هکتار از اراضی کشاورزی پیرامون آن اجرا شود که در این زمینه نیز می‌توانیم از ظرفیت بسیج سازندگی استفاده کنیم.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی هم در این نشست گفت: سند تدبیر توسعه استان در راستای حل چالش‌های موجود استان، اصلاح روش‌های برنامه‌ریزی قبلی و حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی تدوین شده است.

سردار کریمیان، فرمانده سپاه عاشورا نیز با بیان این که سپاه یک نیروی صرفا نظامی نیست و در هر حوزه‌ای که لازم بوده با جدیت وارد عمل شده است، خواستار همکاری مسوولان اجرایی در اجرای بهتر ماموریت گروه‌های جهادی، فعال‌سازی ستاد اجرایی اقتصاد مقاومتی، واگذاری بخشی از پروژه‌ها به بسیج به ویژه پروژه‌های محرومیت‌زدایی و کمک به فروش و صادرات محصولات تولیدی بسیج شد.


اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار