به گزارش «تابناک قزوین» به نقل از مهر، علی فولیان در این خصوص اظهار کرد: با توجه به اینکه اختلافات خانوادگی و میزان ورودی پروندههای مربوط به حوزه خانواده در سالهای اخیر با هجمه رسانههای بیگانه و تغییر سبک زندگی افزایش یافته است باید اقدامات مؤثری جهت پیشگیری و مواجه با این پروندهها در دستور کار قرار بگیرد.
وی ادامه داد: به همین منظور باید دستگاههای فرهنگی و اجتماعی نسبت به آگاه سازی خانوادهها با بهره گیری از آموزههای اسلامی برای استحکام بنیان خانواده تلاش کنند.
فولیان افزود: قوه قضائیه در راستای وظایفی که مطابق قانون حمایت از خانواده بر عهده دارد و با بهره مندی از مراکز مشاوره خانواده و استفاده از مشاوران با تجربه نسبت به ارائه خدمات به مراجعین اقدام نموده و دادگاههای خانواده را موظف کرده تا پروندههای طلاق توافقی را به این مراکز ارجاع دهند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین گفت: در سال گذشته از تعداد دوهزار و دویست و نود و هشت پرونده طلاق استان، تعداد هزار و هشتصد و نود و سه فقره پرونده از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است و تعداد هزار و ۸۹۰ دو نود و سه فقره مورد بررسی قرار گرفت و از این تعداد ۳۲۲ فقره پرونده معادل ۱۷/۵ درصد پروندههای طلاق در استان قزوین منجر به سازش شده است.
وی اضافه کرد: در ۵ ماهه امسال نیز از ۲۲۰ فقره پرونده طلاق ارجاع شده به مراکز مشاوره ۱۸ درصد مصالحه شده است.
فولیان با بیان اینکه هم اکنون شش مرکز مهر خانواده در سطح استان در حال فعالیت هستند، گفت: در سال گذشته ۱۲۰۴ پرونده از طلاقهای استان؛ توافقی، تعداد ۲۶۶ فقره پرونده به درخواست زوج و تعداد ۸۲۸ فقره پرونده به درخواست زوجه بوده و بیشتر موارد طلاق در سالهای اولیه زندگی مشترک که زوجین شناخت کمتری از هم دارند صورت گرفته است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان در پایان خاطر نشان کرد: امیدواریم با دور اندیشی و ارائه طریقِ به موقع در بسیاری از مواقع، اختلافات زوجین با استفاده از ظرفیت دفاتر مشاوره خانواده و انجام مشاورههای تخصصی توسط مشاوران و متخصصین منتهی به صلح و سازش و پیشگیری از طلاق گردد.