احمد ناصری در گفتگو باخبرنگار مهربا اذعان به فعالیت دو هزار و ۳۰۰ مدرسه در سطح استان گفت: فروش مواد غذایی در مدارس توسط سازمان دانشآموزی نظارت میشود.
وی با تأکید به اینکه سازمان موظف است اقلام به فروش رفته در بوفهها را نظارت و تخلفات احتمالی را احصا کند، اضافه کرد: در عین حال مدیران، معاونین و مربیان تربیتی نیز به اقلام بوفهها نظارت دارند.
مدیرکل آموزشوپرورش استان تأکید کرد: بر اساس هماهنگی آموزشوپرورش با بهداشت اقلام و تیپ مواد غذایی قابلعرضه در بوفه مدارس مشخص شده و مدارس میبایست نسبت به رعایت آن اقدام کنند.
ناصری با بیان اینکه بوفههای مدارس روند سالم شدن را طی میکند، متذکر شد: حتی در برخی مدارس بزرگ مواد غذایی چون میوه و لقمههای بهداشتی نیز به فروش میرسد.
وی افزود: بوفهها توسط خود دانشآموزان اداره میشود و شبکه توزیع سازمان دانشآموزی تمامی مراحل تولید تا توزیع را نظارت دارد.
مدیرکل آموزشوپرورش استان در خصوص تعداد مربیان بهداشت همکار با آموزشوپرورش اضافه کرد: در حال حاضر به ازای هر ۷۵۰ نفر دانشآموز یک مربی بهداشت با ما همکاری دارد و در این خصوص کمبودی نداریم.