تابناک اصفهان: اصفهان اگر چه یک شهر توریستی فرهنگی و تاریخی است و در سال توریست های زیادی به این شهر سفر می کنند اما هیچ یک از زیرساخت های یک شهر توریستی را در بر ندارد و در ساده ترین گام زمینه پذیرایی یک مسافر را چه در حوزه تامین غذا در هر شبانه روز شاهد نیستیم.
رئیس اتحادیه چلوکبابی، رستوران و تالارهای پذیرایی اصفهان در این خصوص که چرا نباید رستوران داران ما در ایام فصل مسافر به شکل شبانه روزی باز باشد، گفت: اداره اماکن چنین اجازه ای به ما نمی دهند.
حسین ملت در پاسخ به این سوال که بیشترین گلایه مسافران از ساعات کاری رستوران ها است و چرا در ایام نوروز یک مسافر نباید دسترسی به غذا داشته باشد، ادامه داد: اصفهان در زمینه تهیه و توزیع غذا ضعیف عمل نکرده است بلکه مشکل این است که ۳۰ تا ۴۰ رئیس و مدیر کل دارد که هر یک نظر خاص خود را ارائه می کنند.
وی تصریح کرد: ۷۰ رستوران و ۳۰۰ چلوکبابی و ۶۰ جوجه کبابی و ۱۵۰ طباخی در سطح شهر اصفهان است.