مدیرکل دامپزشکی استان همدان از اجرای طرح کنترل و نظارت بهداشتی مواد خام دامی در ماه رمضان خبر داد.
به گزارش ایسنا، دکتر "محمودرضا رسولی" اظهار کرد: به منظور تامین بهداشت و سلامت فرآوردههای خام دامی در ماه رمضان طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در قالب 40 اکیپ ثابت و سیار از کارشناسان ادارهکل دامپزشکی استان همدان اجرا میشود.
وی افزود: تضمین ایمنی غذایی از تولید تا مصرف در ماه رمضان در تمامی مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی، خودروهای ویژه حمل این فرآوردهها و کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری فرآوردههای خام دامی، کارگاههای فرآوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی در اقصی نقاط سطح استان تحت کنترل و نظارت ویژه قرار گرفته و بطور مستمر بازرسی میشوند.
وی به شهروندان توصیه کرد: در تهیه فرآوردههای خام دامی تازه دقت داشته باشند و در صورت هر گونه انتقاد پیشنهاد موضوع را به شماره 50002461512 اطلاعرسانی کنند.
مدیرکل دامپزشکی همدان تصریح کرد: در راستای ارائه خدمات بهداشتی بهینه به شهروندان و با توجه به گستردگی شبکه توزیع فرآوردههای خام دامی به صورت تازه و منجمد در فروشگاهها و مراکز عرضه سطح استان در ماه رمضان و نیز احتمال سوءاستفاده برخی از افراد فرصتطلب برای عرضه فرآوردههای خام دامی غیربهداشتی و ارزانقیمت از قبیل عرضه گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده، عرضه مرغ قطعهبندی شده فاقد هویت، حمل و نقل و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز با خودروهای فاقد سردخانه و عرضه فرآوردههای بستهبندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید، انقضاء و کد دامپزشکی وجود دارد که باید جلوی این موارد گرفته شود.
دکتر رسولی خاطرنشان کرد: شهروندان باید برای پیشگیری از ابتلای به انواع بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان در صورت مشاهده هر گونه تخلف موضوع را از طریق شماره 1512 به دامپزشکی اطلاع دهند.