وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

9 میلیون از جمعیت بیکار در دهه 60 به دهه 90 سرریز شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: 9 میلیون از جمعیت بیکار در دهه 60 به دهه 90 سرریز شد و این یکی از عوامل افزایش بیکاری است.
کد خبر: ۵۹۷۰۰۸
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۱ 27 April 2018

 

به گزارش تابناک قم، علی ربیعی امروز در دیدار با آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به برخی از فعالیت های صورت گرفته در دولت دوازدهم عنوان کرد:مطالعاتی بر روی کودکانی که به مدرسه نمی روند انجام شد و در تماس با خانواده ها این موضوع مورد ارزیابی قرار گرفت.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: رسیدگی به زنان باردار دارای سوء تغذیه و تهیه غذای گرم برای کودکان بی بضاعت مناطق مرزی نیز از جمله فعالیت ها در دولت بود، همچنین در طرح تحول 11 میلیون نفر از بیمه سلامت برخوردار شدند.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه اشتغال آمار دولت صحیح است و فهم مردم از اینکه این میزان اشتغال را احساس نمی کنند نیز صحیح است، افراد در دهه 60 باید در دهه 80 سرکار می رفتند که این امر به طور کامل اتفاق نیفتاد؛ از این رو 9 میلیون نفر از جمعیت بیکار در دهه 60 به دهه 90 سرریز شد و این یکی از عوامل افزایش بیکاری است.

وی بیان کرد: در همه دنیا بیکاری داریم اما در اینجا گاهی افراد تا 15 سال کار پیدا نمی کنند، از طرفی با صرف میلیون ها تومان در صنعت و پتروشیمی و فولاد کمترین میزان شغل ایجاد می شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ایده هایی را برای اشتغال پیاده کردیم اما شغل ها کیفیت لازم را برای ثبات ندارند.

تخصیص 12هزار میلیارد برای اشتغال روستایی

وی افزود: در جهت حل مشکلات اشتغال 12 هزار میلیارد برای اشتغال روستایی تخصیص دادیم که 2 هزار میلیارد سال گذشته صرف شد و در سال 97 بقیه نیز هزینه می شود.

ربیعی یادآور شد: از جمله دغدغه های جدی در فعالیت های روستایی نا امنی آب است که باید در این حوزه مشکلات را کم کنیم.

وی بیان کرد: در چند سال گذشته نزاع میان کارگر و کارفرما را کم کردیم و از تورم کاسته و مزد ها را افزایش دادیم، هر چند مشکلات اقتصادی موجب شده قدرت خرید مردم کم شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: مطالعات نشان می دهد در آسیب های اجتماعی ناامیدی موجب اعتیاد و طلاق می شود، ما در جهت مقابله با آسیب ها در 126 شهر اورژانس اجتماعی راه اندازی کرده و طلاق را کاهش دادیم.

وی بیان کرد: متاسفانه مردم فردگرا شده اند و آسیب ها افزایش یافته و روح خیر خواهانه کم شده و در کل اجماعی برای حل مسائل بزرگ انجام نمی شود

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار