ما با گسست دانش، مدیریت و بهره‌وری مواجه هستیم

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی مازندران بابیان اینکه تولید صادرات گرا باید بهره‌ور محور باشد گفت: ما با گسست دانش، مدیریت و بهره‌وری مواجه هستیم.شمسعلی هادی زاده معلم پیش ازظهر چهارشنبه در نشست تخصصی کمیسیون معدن با نخبگان بابیان اینکه دانشمندان باید کیمیاگری کنند اظهار داشت: کیمیاگری یعنی اینکه ۲۰۰ گرم آلومینیوم ۵ میلیون تومان بفروش رود ولی فهم و درک این موضوع در مدیران وجود ندارد.
کد خبر: ۶۱۳۵۴۶
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۸ 30 May 2018

به گزارش تابناک مازندران : شمسعلی هادی زاده معلم پیش ازظهر چهارشنبه در نشست تخصصی کمیسیون معدن با نخبگان بابیان اینکه دانشمندان باید کیمیاگری کنند اظهار داشت: کیمیاگری یعنی اینکه ۲۰۰ گرم آلومینیوم ۵ میلیون تومان بفروش رود ولی فهم و درک این موضوع در مدیران وجود ندارد.

وی با اظهار اینکه اراضی مازندران، آب و کشاورزی آن به هدررفته است گفت: وزارت جهاد کشاورزی فهمی از ماشین‌آلات کمک‌کننده برای تولید درست در بخش کشاورزی ندارد.

هادی زاده معلم یادآور شد: تولید صادرات گرا، تولید بهره‌ور محور خواهد بود و متأسفانه به بهره‌وری فکر نمی‌کنیم و وقتی به گندم یارانه می‌دهیم، یعنی بهره‌وری و نخبه پروری تعطیل.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی به سیاست جهاد کشاورزی انتقاد کرد و گفت: کشت پرتقال در اراضی شیب‌دار توجیه منطقی و علمی ندارد و باید کشاورزی را بهره‌ور محور تعریف کنیم.

وی با تأکید براینکه کشاورزی استان نیازمند مدیریت واحد است گفت: تولید دانش‌بنیان یعنی اینکه باید به بهره‌وری توجه کنیم و کشاورزی استان نیازمند مدیریت بهره‌ور محور است.

تعامل بنیاد نخبگان وبخش اقتصادی بیشتر شود

علی احسانی مشاور هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی مازندران نیز در این جلسه گفت: باید دستگاه‌های اجرایی برای تولید و اقتصاد دانش‌بنیان برنامه‌ریزی کنند زیرا فناوری از مسائل اساسی پیش روی اقتصاد است.

وی نقش شرکت‌های دانش‌بنیان را در فرایند تولید دانش‌محور و بهره‌ور مهم برشمرد و گفت: برداشت این است که بنیاد نخبگان تعامل مطلوبی با اتاق بازرگانی و بخش اقتصادی ندارد و باید زمینه ارتباط و تعامل بیشتر فراهم شود.

محمد چلنگری مشاور هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی بابیان اینکه نیاز به تکنولوژی روزبه‌روز بیشتر می‌شود به اهمیت بهداشت و سلامت غذایی اشاره کرد و گفت: برای به دست آوردن و تولید محصولات سالم و قابل‌رقابت در بازار مجبور به استفاده از تکنولوژی در بخش کشاورزی هستیم.

وی ادامه داد: قیمت تمام‌شده محصولات کشاورزی در دنیا ازجمله مسائل برای رقابت در بازار است و تکنولوژی سبب می‌شود تا قیمت‌ها تاحدی کاهش یابد.

ضرورت استفاده از فناوری برای ارتقای تولیدات

چلنگری با عنوان اینکه به نخبگان برای مدیریت واردات محصولات نیاز داریم گفت: بهره‌گیری از تکنولوژی‌های نوین داخلی و وارداتی می‌تواند به ارتقای تولیدات کمک کند و فناوری داخلی در توسعه اشتغال‌زایی نقش‌آفرین هستند.

وی توسعه را نیاز جامعه دانست و گفت: بخش دولتی و خصوصی باید این مسئله را پیگیری کنند و حمایت‌های لازم از افراد توانمند و متخصص به عمل آید.

مشاور هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی مازندران خواستار ارائه تسهیلات ارزان‌قیمت به تولیدکنندگان شد و گفت: تجهیزات تولیدکنندگان فرسوده و ابتدایی است و باید حال تولیدات قابل قبولی دارند اما مدرن شدن تجهیزات کارگاهی باید در اولویت قرار گیرد.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار