به گزارش پیام پزشکی، نعمت اله مسعودی گفت: وقتی کاملا سیر نشدید دست از غذا کشیده و تا اشتهای واقعی ندارید از مصرف غذا بپرهیزید.
وی
اظهار کرد: غذاهای مختلف را با هم مصرف نکنید چرا که باهم خوری و برهم
خوری مضر است. همچنین مداومت بر یک نوع غذا باعث بیماری های مختلف می شود.
این
پزشک افزود: غذاهای زمستان و تابستان باید با یکدیگر متفاوت باشند مثلا
مصرف حلیم و کل پاچه برای زمستان که هضم درآن زمان قوی است و آش ها و
غذاهای سبک برای تابستان مناسب هستند.
وی
با بیان اینکه بعد از غذا پنج تا 10 قدم راه بروید، خاطر نشان کرد: عدم
رعایت اصول تغذیه و زیاده روی در خوردن هر نوع غذایی سبب بروز بیماری های
دستگاه گوارش و کبد چرب می شود.
مسعودی
گفت: بعضی از افراد برای لاغر شدن از ترشی سیب استفاده می کنند در صورتی
که فرد در ابتدای مصرف لاغر شده ولی رفته رفته دچار ضعف اعصاب و گوارش می
شود که این ها خود عامل چاقی هستند که به سختی قابل برگشت خواهد بود.
وی
به افرادی که بعد از غذا دچار نفخ می شوند توصیه کرد: غذا را با نمک شروع
کنند به این صورت که نوک انگشت خود را به نمک زده و چند بار آن را مزه کنند
چرا که این کار سبب تحریک بزاق شده و هضم را قوی کرده و با تقویت دستگاه
گوارش نفخ را کاهش می دهد.
انتهای پیام/