کد خبر: ۱۰۳۲۸۳۴
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۳ 08 March 2022

واقعیت این است که ما بیشترین نمک را برای طعم‌دار کردن غذاهای بی‌مزه به کار می‌بریم. اما شما می‌توانید با افزودن سبزیجات معطر تازه یا خشک، ادویه‌ها، سیر یا زنجبیل طعم غذا را بهتر کرده و نیاز کمتری به افزودن نمک داشته باشید.

عوارض مصرف زیاد نمک ، کاهش نمک مصرفی، کاهش سدیم دریافتی ، اینفوگرافیک

برچسب ها: کاهش نمک ، نمک مصرفی
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار