به گزارش تابناک قزوین، علی رمضانپور از تولید ۷ هزار و ۷۵۰ تن گوشت سفید (مرغ) در واحدهای مرغداری این استان طی مهر ماه سال جاری خبر داد.
وی افزود: این میزان تولید مرغ نسبت به همین مدت مشابه در سال گذشته که شش هزار و ۲۰۰ تن بود رشد ۲۵ درصدی داشته است.
به گفته مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، در حال حاضر ۳۸۰ واحد مرغداری گوشتی فعال در این استان با ظرفیت ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه در حال فعالیت و تولید گوشت سفید هستند.
این مسوول یادآور شد: شهرستان قزوین بیشترین واحد مرغ گوشتی در استان را دارد که ظرفیت آنها ۳ میلیون و ۴۰۴ هزار قطعه است.
رمضانپور استفاده از تغذیه مناسب، بهبود مدیریت، افزایش ضریب تبدیل، کاهش تلفات و افزایش راندمان تولید به ازای هر قطعه مرغ گوشتی را از مهمترین اهداف این مدیریت در واحدهای تولیدی دانست.
وی خاطرنشان کرد: قزوین نقش مهمی در تأمین محصولات دام و طیور کشور دارد و واحدهای پرورش طیور گوشتی این استان علاوه بر تأمین مرغ مورد نیاز استان، بخشی از نیاز بازار استانهای همجوار را نیز تأمین میکنند.