رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی اداره کل دامپزشکی قزوین:
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین از تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده­ های خام دامی ورستورانها در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.
کد خبر: ۶۰۷۵۴۰
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۱ 19 May 2018

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تابناک قزوین، راول غلامپوراقدمی در این باره گفت: از جمله وظایف ادارات دامپزشکی، نظارت بهداشتی بر تولید، استحصال، حمل و نقل، نگهداری، فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی است که این امر به صورت مستمر و بر اساس شیوه نامه نظارتی در طی سال به نحو مناسب به منظور حفظ سلامت و صیانت از حقوق مصرف کنندگان انجام می­شود که نقش بسزایی در پیشگیری از بیماریهای منتقله از غذا دارد.

وی در مورد برنامه های ادارات شهرستانی و اداره کل دامپزشکی درماه مبارک رمضان بیان کرد: در همین راستا در مقاطع زمانی خاص از جمله ماه مبارک رمضان که حجم مصرف افزایش می یابد، دامپزشکی نظارتهای بهداشتی بر فرآورده های خام دامی را تشدید کرده، بطوریکه در این ایام با تعداد ۲۱ اکیپ ثابت و سیار در دو شیفت صبح وعصر اقدام خواهد شد.

 رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین در پایان به عموم مردم خواستار شد:نسبت به تهیه فرآورده­های خام دامی مورد نیاز از مکانهای مورد تایید دامپزشکی اقدام و به شرایط بهداشتی مندرج برروی فرآورده توجه بفرمایند و در صورت مشاهده هر مورد غیر بهداشتی با شماره تلفن ۱۵۱۲ تماس حاصل و یا با ارسال پیامک به سامانه ۵۰۰۰۱۵۱۲، به اداره کل دامپزشکی استان قزوین اطلاع رسانی کنند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار