بیمزه بودن شیرهای کم چرب، یکی از انتقادهای مشتریان محصولات لبنی است.
به گزارش
تابناک یزد، در بین شیرهای پاستوریزه، شیرهای پرچرب به خاطر خوشمزه و غلیظ بودن از تقاضای بالایی برخودار بودند، اما با مطرح شدن موضوع وجود روغن پالم در آنها، از تقاضای شیرهای پرچرب کاسته شد و شیرهای کم چرب و نیم چرب جایگزین آن شدند.
گرچه مردم ناخواسته به شیرهای کمچرب روی آوردهاند، ولی طعم شیرهای کمچرب مورد انتقاد خیلی از مردم است. این همان ادعایی است که مشاور انجمن صنایع لبنی به آن پاسخ داد.
حسین چمنی در گفتو گو با خبرنگار آنا با بیان اینکه شیرهای پرچرب 3 درصد و شیرهای کم چرب 1.5 درصد چربی دارند، گفت: 87 درصد محتوای شیرهای پاستوریزه، آب است.
وی افزود: در واقع 13 درصد شیر را ماده خشک تشکیل میدهد و مابقی آن از آب تشکیل شده است.