مدیر کل دامپزشکی استان قزوین از تولید 7 هزار 800 تن گوشت قرمز در استان قزوین در سال 94 خبر داد.
کد خبر: ۲۰۹۷۳۹
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۲ 10 April 2016
به گزارش تابناک از قزوین، سید بهمن نقیبی، مدیرکل دامپزشکی استان قزوین در گفت‌وگویی با بیان اینکه در سال 94 بیش از 7 هزارو 800 تن گوشت قرمز درکشتارگاههای قزوین تحت نظارت دامپزشکی تولید شد،  اظهار کرد: در سال گذشته 133هزارو 388 راس گاو و گوسفند با معاینات قبل از کشتار و بازرسی لاشه‌های استحصالی پس از کشتار وارد چرخه مصرف شد.

مدیر کل دامپزشکی استان قزوین گفت: با توجه به وظیفه ذاتی دامپزشکی و با شعار  از مزرعه تا سفره این اداره کل همواره و بصورت مستمر بر بهداشتی بودن تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی نظارت داشته ،که ماحصل این امر در سال 94 در کشتارگاه های دام، نظارت بر تولید بهداشتی 7هزارو842 تن گوشت قرمز سالم حاصل از کشتار 133هزارو388 رأس گاو و گوسفند بوده است.

سید بهمن نقیبی با اعلام خبر فوق افزود: از آنجا که کارشناسان وبازرسین بهداشتی در کشتارگاه های دام وظیفه حذف لاشه‌های غیرقابل مصرف و عرضه گوشت بهداشتی سالم را دارا می باشند ، طی همین مدت ، 598 رأس دام به وزن 71 تن به دلایل مختلف از جمله تب دار بودن، ضربه و آسیب ، پرخونی و برخی بیماریها حذف گردیده است.

 این مقام مسئول افزود: در حال حاضر گوشت قرمز استحصالی در کشتارگاه های استان پس از طی مدت زمان 24 ساعت نگهداری در سردخانه و آماده شدن گوشت از نظر بهداشتی و کیفیت پس از نصب لیبل به بازار عرضه می شود که در همین راستا به عموم مردم توصیه می گردد از خرید گوشت فاقد لیبل دامپزشکی خودداری نمایند
برچسب ها: گوشت قرمز ، قزوین
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار