مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: در سال جاری کشت سبزی و صیفی جات نسبت به سال قبل 23 درصد کاهش یافته است.
کد خبر: ۲۷۹۵۲۸
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۶ 17 August 2016
به گزارش تابناک از قزوین، فرزاد خوش اخلاق روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: در سال گذشته شاهد کشت 20 هزار و 389 هکتار انواع سبزی و صیفی جات در مزارع کشاورزی استان بودیم که این رقم امسال 15 هزار هکتار کاهش پیدا کرده است.
این مسئول سازمان جهاد کشاورزی قزوین یادآور شد: کم شدن 23 درصدی کشت سبزی و صیفی جات در استان در حالی رخ داده است که کاهشی در میزان تولید این دسته از محصولات کشاورزی نداشته ایم.
وی اضافه کرد: کاهش کشت سبزی و صیفی جات با حفظ میزان تولید در راستای تقویت خاک و صرفه جویی در مصرف آب صورت گرفته است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی قزوین همچنین از افزایش میزان کشت چغند قند از یک هزار و 951 هکتار به سه هزار و 120 هکتار در مزارع استان طی سال جاری خبر داد و گفت: کشت چغندر به عنوان یک محصول متناوب و سودآور جایگزین ذرت شده است.
وی یادآور شد: به منظور بهره برداری بهتر و حفاظت از خاک، کشت یک محصول کشاورزی برای چندین دوره متوالی در یک قطعه زمین توصیه نمی شود و بهتر است که به شکل متناوب نوع کشت تغییر پیدا کند.
استان قزوین دارای 489 هزار هکتار اراضی کشاورزی است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار